Share
Preview
 
 
 

Rabobank Wensenfonds Ledenavonden

 

Het Rabobank Leiden-Katwijk Wensenfonds steunt initiatieven in Leiden, Katwijk, Rijnsburg, Leiderdorp en Oegstgeest. Alle sportclubs en verenigingen die klant zijn hebben de mogelijkheid gehad om een clubwens in te dienen. De wensen waren onderverdeeld in initiatieven: op het gebied van Zorg, Onderwijs & Duurzaamheid, Buurt & Wijk en Sport en Cultuur. KWIK heeft met trots de organisatie en productie verzorgd van de uitreikingen die inmiddels hebben plaatsgevonden.

 
   Nieuwjaarsborrel Winkelcentrum Rozenhof
Het winkelcentrum de Rozenhof in Zaandam gaat een grote verbouwing tegemoet. Om de plannen toe te lichten werden de winkeliers door de eigenaar Green Real Estate op de hoogte gebracht tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst.

KWIK verzorgt de marketing- en promotieactiviteiten voor het winkelcentrum. Op dit moment zijn wij druk bezig met een spectaculaire heropening in oktober 2018.

Een cadeautje van ons!

Wij vinden dat je niet alleen tijdens het nieuwe jaar goede voornemens maakt, maar altijd moet blijven vernieuwen. Daarom hebben wij voor jou weer 5 nieuwe tips om een boeiend en zakelijk programma voor een zakelijke bijeenkomst te maken.

Leidse Sportprijzen 2017
Sinds 2011 organiseert KWIK Events & Relatiemarketing de Leidse Sportprijzen. Met veel trots hebben wij dit jaar op 9 februari de organisatie en productie wederom verzorgd in opdracht van de Gemeente Leiden en LSF. In de verschillende categorieën werden er cheques uitgereikt. Naast de gebruikelijke categorieën sportman, -vrouw, -team, -coach, aangepaste sporter en de aanmoedigingsprijzen, was er dit jaar ook een nieuwe prijs toegevoegd: Sporttalent van het Jaar!
De openingsact tijdens de Leidse Sportprijzen 2017 werd verzorgd door Gerard van den Berg, sportschool Teakwondo.
Volg je ons ook al op Social Media?
 
 
 
 


Email Marketing by ActiveCampaign