Share
 
 
 

KWIK & Sport

 


Bij KWIK zijn we vaak bezig met sport. Al jaren organiseren wij de Leidse Sportprijzen voor de Gemeente Leiden, beheren wij het secretariaat van de Leidse Sport Federatie (LSF) en zijn we nu nauw betrokken bij de realisatie van de 333 meter ijsbaan.

Op kantoor doen we nu ook aan sport; we zijn een maand lang bezig met de plankchallenge en gebruiken de lente om  fit de zomer in te gaan. Zo zijn wij in optimale conditie om uw evenementenproducties naar volle tevredenheid te organiseren.


 
   Leids Sportdebat
In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen hebben  de LSF en de Stichting Topsport Leiden de handen ineengeslagen en mochten wij het Leids Sportdebat mede-organiseren. Op 7 maart j.l. ging het debat over de rol die sport moet spelen in de Leidse politiek. Er hebben 8 partijen deelgenomen: VVD, CDA, GroenLinks, Partij Sleutelstad, ChristenUnie, PvdA, SP en D66.

Tijdens
het debat zijn er diverse
stellingen aan de woordvoerders voorgelegd die vooraf niet bekend waren.


Er wordt teruggekeken op een inhoudsvol debat. Nienke Ledegang van de LSF heeft een mooi verslag van het sportdebat gemaakt.
 
   333m baan
Er komt in Leiden een nieuwe ijshal! Maar we moeten groter! Om onze kinderen het oer-Hollandse DNA van schaatsen te laten behouden en talent uit de regio te laten groeien, hebben we meer ijs nodig! Alleen met een 333 meter ijsbaan kunnen we aan iedere schaatser van jong tot oud, zowel individueel alsook verenigingen die nu uitwijken naar Haarlem en Den Haag, een volwaardige baan bieden.

Op een 333 meter baan kunnen officiële wedstrijden georganiseerd en gereden worden! Ook denken we aan de toekomst! Met een 333 meter baan kunnen we besparen in geld, tijd, files en milieu. Alléén met een 333 meter baan zijn we energieneutraal.

KWIK is door de Stichting Schaatshal Leiden gevraagd om te helpen om het crowdfundingproject te duwen met als doel de 333 meter baan te realiseren. ‘Langer is beter’.

Er moet veel geld opgehaald worden om de 333 meter baan te realiseren en we hebben tot 1 oktober.

Op de website staan allerlei manieren om een bijdrage te leveren, óók interessant voor bedrijven! Door als bedrijf te participeren vergroot je lokale betrokkenheid.

Kunnen we op jullie steun rekenen? Doe mee!

Een cadeautje van ons!

Het is lente en we kijken uit naar de zon. Dat betekent dat iedereen weer lekker naar buiten gaat én de vele buitenevenementen gaat bezoeken. Het is ook leuk om dit met je medewerkers te doen en misschien wil je het zelf wel organiseren. Wij hebben daarom voor jou 5 tips voor het organiseren van een geslaagd buitenevenement!

Geen zin om zelf een buitenevenement te organiseren? Kijk wanneer Rrrrollend naar jouw stad toe komt! Ook voor zakelijk evenementen.
KWIK Events & Relatiemarketing
KWIK Events & Relatiemarketing is een organisatie met een geheel eigen stijl en een breed scala aan mogelijkheden. Wij zijn al 16 jaar gespecialiseerd in het organiseren van b2b events en het ondersteunen van bedrijven in relatie- & marketingcommunicatie.

Ga jij binnenkort een evenement of productie organiseren? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat het weten en we komen graag langs om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Volg je ons ook al op Social Media?
 
 
 
 


Email Marketing by ActiveCampaign