Share
 
 
 

Rrrollend is weer terug!
Ons team is alweer druk bezig want het festivalseizoen is weer aangebroken! Rrrollend is dit jaar weer terug en is klaar om heel Nederland door te touren. Overheerlijke foodtrucks, een gezellige sfeer en leuk entertainment is bij ons op Rrrollend te vinden. Voor iedereen is er wel wat, of u nou met uw gezin komt of vriendengroep. De eerste editie van dit jaar ging op 10 mei van start in Den Haag en komend Pinksterweekend zijn we te vinden in Rotterdam in het Kralingse Bos. Benieuwd naar de data van andere steden? We hopen jullie allemaal te zien!

 


Moederdag en vaderdag


Afgelopen zondag was het weer zo ver. De dag dat alle moeders even extra in het zonnetje worden gezet! Daar hoort natuurlijk een leuk cadeau bij en een ontbijt op bed. Alle winkels stonden al vol met leuke en originele cadeau's. Van leuke gepersonaliseerde mokken tot aan dure parfums. Ondanks dat cadeautjes krijgen leuk is, is het vooral belangrijk om een leuke dag te hebben.

Wij willen Trudy, dé moeder van ons kantoor, daarom nog even extra in het zonnetje zetten deze maand! Zij heeft moederdag fantastisch gevierd op Rrrollend Foodtruckfestivals in Den Haag.

Zijn jullie alle lieve moeders niet vergeten te verwennen? Dat hoeft niet alleen op moederdag natuurlijk!

Vergeet ook niet vaderdag op 17 juni. Een mooie gelegenheid om je vader te trakteren op een special bierproeverij bij Rrrollend op het Malieveld in Den Haag.

   Foodtruckfestival als personeelsuitje
Bent u op zoek naar een leuk personeelsuitje of de ideale gelegenheid om te netwerken? Rrrollend Foodtruckfestivals is nu ook aan te vragen als personeelsuitje op locatie. Zo brengen wij het festival naar u toe op de afgesproken locatie, inclusief aankleding en meerdere foodtrucks. Wij bieden heerlijk eten en een gezellige sfeer waar en wanneer u maar wilt. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon voor alle mogelijkheden.


De 5 tips van deze maand

Deze maand geven wij u weer 5 tips. Om in het thema te blijven van festivals hebben wij een aantal tips verzameld om jouw evenement zo goed mogelijk te promoten! Benieuwd naar de tips? Klik dan hieronder.

Even voorstellen
De afgelopen maand is er nogal wat veranderd bij ons op kantoor. Felice heeft ons helaas verlaten, we wensen haar heel veel succes met het afronden van haar studie. Onze Felice wordt opgevolgd door Sandra die van dezelfde studie komt. Sandra stroomt net in wanneer het seizoen van Rrrollend begint. De komende 10 weken helpt ze ons in de marketing, die is dus al meteen druk bezet!

Na 7 mooie jaren heeft ook Iris ons kantoor verlaten, dus Iris ook aan jou: ontzettend veel succes met je nieuwe uitdaging, we gaan je missen! Inmiddels is ook Iris al vervangen door Sarah. Zij is bezig met het afronden van haar Master: Communicatie- en informatiewetenschappen, waarna zij fulltime aan de slag zal gaan op kantoor!

Dus bij deze onze nieuwe toppers Sarah en Sandra:

Volg je ons al op Social Media?
 
 
 
 


Email Marketing by ActiveCampaign