Share
 
 
 

Open Huis Ronald McDonald Huis Leiden
Het Ronald McDonald Huis Leiden bestaat 25 jaar en dat moest gevierd worden. Op 16 juni hebben we het Open Huis georganiseerd met foodtrucks en entertainment voor de kids. Het was een prachtige dag met o.a. indrukwekkende verhalen van oud gasten van het huis. Ontzettend mooi dat we hier onderdeel van mochten zijn. Verder in het jaar wordt de nieuwe daktuin in het LUMC officieel geopend en komt er een festival voor de 110 vrijwilligers

 

Kennisdag Gemeente Leiden

Voor de jaarlijkse Kennisdag voor de ambtenaren van de Gemeente Leiden heeft ons team samen met SuperSound Leiden en 2-Nice een mooie productie verzorgd. We hadden een festivalsfeer gecreëerd voor het plenaire gedeelte, de lunch én een afsluitende borrel. Alleen maar enthousiaste mensen gezien, een mooi succes dus!


    Rrrollend als bedrijfsevenement
Het wordt in het zakelijke landschap steeds lastiger om uniek te blijven in personeels- en relatie events. Bowlingbanen en escaperooms heeft iedereen inmiddels wel een keer van binnen gezien. Van de doorsnee presentatie en borrel op een evenementenlocatie wordt ook niemand meer warm.

Rrrollend op maat biedt de uitkomst met een compleet evenement naar jouw wens. Op een van onze prachtige en unieke locaties of gewoon op terrein van het bedrijf. Leuk voor een relatie en/of klantendag maar ook de juiste invulling voor een personeelsevenement. Interesse? Laat het weten en we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe neuromarketing de betrokkenheid vergroot van jouw gasten tijdens je eigen event!

Deze maand geven wij jullie weer 5 tips. Deze keer gaan de tips over hoe je neuromarketing kunt toepassen op jouw evenement! Benieuwd naar de tips? Klik dan hieronder! Ben je op zoek naar andere tips op evenementengebied laat ons dat dan weten op sales@kwik.eu. Wellicht kunnen we je op basis van onze jarenlange ervaring helpen.

Een bedankje!
Inmiddels hebben wij afscheid genomen van onze stagiaires Demi en Sandra. Beide dames hebben ons ondersteund op het gebied van sociale media en hebben geholpen bij producties. Wij willen hen bedanken voor alle input en wensen hen beiden veel succes met hun studie en volgende stages!

Voor al uw klantenwensen
We heten ook een nieuwe topper welkom. Stephanie Bakker gaat zich voornamelijk bezig houden met onze eigen sales, dus komt ze graag met jou in contact! Heb je een vraag aan Stephanie, stuur gerust een mailtje naar sales@kwik.eu of bel naar 071 - 513 77 75.

Volg je ons al op Social Media?
 
 
 
 


Email Marketing by ActiveCampaign