Share
Preview
 
 
 

Producties waar we trots op zijn!

 

Actief bezig zijn is wat wij het liefste doen. Zo ook de afgelopen maanden. Met trots kunnen wij zeggen dat KWIK de productie voor de onderwijsdag van PROO Leiden & OBSG mocht verzorgen. Diverse locaties hebben we gebruikt, Tartuffe verzorgde de opening en de medewerkers hebben energieke workshops gevolgd. Uiteraard werd de dag afgesloten met een swingende borrel.


De Derde Donderdag in september, het officiële startsein van het onderwijs jaar, heeft KWIK dit jaar gezamenlijk met mboRijnland georganiseerd. Daarnaast hebben ruim 1800 leerlingen een proefstudeerdag kunnen volgen op één van de 12 vestigingen op 13 december. De perfecte mogelijkheid om alvast kennis te maken met een eventuele vervolgopleiding.
   Rabobank Wensenfonds
Het Rabobank Leiden-Katwijk Wensenfonds steunt initiatieven in verschillende steden. Onder andere in Leiden, Katwijk, Rijnsburg, Leiderdorp en Oegstgeest. Alle sportclubs en verenigingen die klant zijn van Rabobank Leiden-Katwijk hebben de mogelijkheid gehad om een clubwens in te dienen. Uit de inschrijvingen die binnen zijn gekomen heeft de jury er 55 geselecteerd. Vervolgens hebben alle klanten en leden van de Rabobank de mogelijkheid gehad om te stemmen op één van de 55 geselecteerde wensen. De volledige promotie hiervan is gerealiseerd door KWIK. De winnaars krijgen een mooi geldbedrag van Rabobank Leiden-Katwijk om hun clubwens te realiseren.

Een kerstcadeautje van ons!

In deze tijd van het jaar horen cadeautjes en die geven wij graag weg! U heeft vast ook regelmatig te maken met offertes van leveranciers op het gebied van events. Wij geven u als kerstcadeau 5 tips om een offerte eenvoudig te beoordelen.

It's X-mas time!
2017 was een fantastisch jaar met bijzondere opdrachten voor onze klanten. Wij kijken alweer uit naar 2018! In 2018 trappen wij af met de uitreiking voor de winnaars van het Rabobank Leiden-Katwijk Wensenfonds. Vervolgens de uitreiking van de Leidse Sportprijzen en het Gala voor het Rode Kruis Hollands Midden. Al vele mooie plannen dus! Maar voor nu wensen wij jou, namens het hele KWIK-team, hele gezellige feestdagen en een evenementenvol 2018!
 
 
 
 


Email Marketing by ActiveCampaign