Share
 
 
De Kwikkies hebben deze zomer niet stilgezeten; we hebben maar liefst 4 ontzettend gave producties achter de rug die we met trots met jullie willen delen! En daar houdt het niet bij op: in oktober organiseren we samen met de Universiteit Leiden een mooi event gedurende het 'Weekend van de Wetenschap' én staat de directeurenlunch op de agenda. Dus lees snel verder!
 

Prodeba

De jeugdzorg organisatie Prodeba uit Leiden bestaat dit jaar alweer 10 jaar, een uitstekende reden voor een feestje dus! Wij mochten helpen met het organiseren van een geweldige dag voor alle medewerkers.

De dag werd spectaculair geopend met een HAKA optreden om iedereen warm en energiek te maken voor de verschillende workshops die volgden. Zo kon iedereen een levensgroot beeld van een koe beschilderen, was er een escaperoom op locatie, werd er een cocktailworkshop en capoeirales gevolgd, werden er bonbons gemaakt en was er een heuse boogschietworkshop in het weiland. Daarna ging de borrel van start met heerlijke hapjes en cocktails en werd de dag afgesloten met het Leids coverfenomeen: O' Nine. Dit ging vanzelfsprekend helemaal los!

Al met al een zeer geslaagde dag! En dus het motto: vier wat je kunt vieren!

 


RAVHM

Dit jaar vond het EuroNavigator Conference weer plaats in Nederland, waarbij wij voor het RAVHM het avondprogramma mochten verzorgen. Alle gasten hebben een rondleiding gekregen in de nieuwste meldkamer van Rotterdam, in de top van het World Port Center op de twaalfde verdieping, zeer indrukwekkend.

De avond werd afgesloten met een prachtige rondvaart over de Maas op de boot 'de Majesteit', waar iedereen kon genieten van een heerlijk buffet. Voor velen, inclusief voor onze Kwikkies, een fantastische ervaring.

    DDIS 2018
Het mboRijnland opende deze maand officieel het studiejaar met alle docenten en niet onderwijzend personeel in de Hooglandse Kerk in Leiden. Ruim 1200 medewerkers hebben meegedaan aan twee rondes workshops, gevolgd door een optreden van cabaretier en filosoof Paul Smit en een gezellige borrel aan het eind.  

De sfeer was de hele dag top, en na afloop leek iedereen met nieuw opgestoken kennis en een extra stukje netwerk naar huis te gaan. Op naar een mooi studiejaar!


    Rrrollend 2018
De zomer is inmiddels ten einde en daarmee ook het seizoen van Rrrollend 2018, het zusje van KWIK. Wat een prachtig seizoen is dit geweest, gevuld met heerlijke gerechten, borrels, optredens en gezelligheid!

Wil je niets missen over onze bezigheden voor Rrrollend 2019 en ben je benieuwd wanneer we weer naar jouw stad komen? Volg ons dan op social media om op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes.

 
De Directeurenlunch
Bent u directeur, decisionmaker of ondernemer uit de regio Leide en wilt u graag rond de tafel met gelijkgestemden? Reserveer dan nu een tafel voor u en 5 andere ondernemers of decisionmakers voor de directeurenlunch op woensdag 31 oktober van 12:00 – 14:00 uur bij Restaurant Twelve te Leiden. Tijdens de heerlijke driegangenlunch wordt u meegenomen in de wereld van klantgerichtheid door auteur Feike Cats.

Bent u geïnteresseerd in de directeurenlunch of wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar sales@kwik.eu.


Vier wat je kunt vieren

Heb jij net als bovenstaande bedrijven iets te vieren? Een jubileum? Een personeelsfeest? Een relatiefeest, een opening of wat dan ook? Wij kunnen je helpen met het organiseren van de meest gave en originele feesten gevuld met workshops, presentaties, heerlijk eten en vooral veel gezelligheid!

Kijk voor inspiratie op onze Instagramstories en mail vooral naar sarah@kwik.eu om een afspraak in te plannen om eens te samen te sparren!

De 5 tips van deze maand

Deze maand geven we jullie 5 tips waar je rekening mee moet houden met het maken van een draaiboek voor jouw evenement.
Volg je ons al op Social Media?
 
 
 
 


Email Marketing by ActiveCampaign